Prin ce ne remarcam

Ne-am angajat sa oferim Produse de calitate la preturi accesibile!

Misiunea noastra

De a promova calitatea si cantitatea prin intermediul:

Produse si Servicii: Noi credem ca mancarea servita cu dragoste hraneste sufletul. Noi credem  ca pizza preparata in cuptorul pizzeriei La Toscana este cea mai buna. Numai cea mai inalta calitate si cele mai proaspete ingrediente sunt folosite pentru a crea produse alimentare desavarsite.Noi credem in deservirea clientilor nostri in modul cel mai atent si prietenos, intr-un mediu inconjurator curat si sigur.

Principii: Ne ghidam in activitatea noastra dupa regula de a "trateaza-i pe ceilalti exact in modul in care doresti sa fi tratat”

Oameni: Promovam o atmosfera corecta, distractiva si atenta, care promoveaza cresterea si dezvoltarea.Incurajam implicarea in comunitatea pe care o deservim. Ne propunem sa atragem oameni pasionati, carora le pasa cu adevarat despre servirea clientilor si satisfactia acestora.Suntem de parere ca doar oamenii aduc plus valoare si creeaza premisele unei dezvoltari durabile.

Promisiunea noastra

Pentru a livra cea mai buna pizza si de a va face ziua ceva mai buna.

Calitatea si gustul: Facem promisiunea de a servi cea mai buna calitate, cele mai bune pizza de fiecare data cand comandati. Preocuparea noastra este gustul – tot ceea ce facem este cu scopul de a mentine gustul la nivelul desavarsit.

Servicii prietenoase si cinstite: Facem promisiunea de a servi pizza cu un zambet si un "multumesc" intr-un mediu curat si prietenos. Serviciu cinstit inseamna pentru dumneavoastra cel mai bun produs, livrat in cel mai scurt timp posibil si la cel mai bun pret.Astfel dorim sa patrundem in casele voastre.
 

Valorile in care credem 

Flexibilitate – Intr-o piata in continua schimbare, flexibilitatea ne ajuta sa ne adaptam cerintelor clientilor nostri.
Transparenta – Fara promotii false si fara conditii ascunse dupa titluri mari. "Ceea ce vedeti este ceea ce primiti!”
Incredere – Stim ca increderea se castiga greu si se pierde usor. Pe noi increderea clientilor ne onoreaza si ne motiveaza sa demonstram ca increderea in noi este o investitie profitabila.
Respect – Pentru clientii, colegii si partenerii nostri, pentru munca noastra si pentru mediul in care traim.
Angajament – Ne asumaman gajamentul de a fi orientati permanent catre client!
Etica – Este fundamentul pe care cladim afacerea noastra!
Atitudine – In munca noastra tindem catre excelenta!