Facebook Restaurant White Hall Events

Dupa nunta, botezul este cel de-al doilea eveniment semnificativ in viata fiecarei familii. Aceasta zi este importanta nu numai pentru tinerele mamici si tinerii tatici, aceasta zi este primul pas spre viitorul copilului dvs. Fara indoiala, un botez pentru a fi organizat frumos are nevoie de planificare din timp. Si doar dupa planificare si organizare cu succes, botezul copilului dvs. va ramane in memoria invitatilor si a nasilor de botez.

Totul despre petrecerile de botez reusite

In afara de emotie si de bucuria care insotesc botezul, atentia pe care o acorda organizatorii botezului este foarte importanta. Dupa ce copilul se naste, parintii incep sa se gandeasca si la botez si de foarte multe ori se intampla sa nu stie de unde sa inceapa. Ne-am gandit ca sunt binevenite si cateva sfaturi pentru petreceri reusite de botez.

Sfaturi petreceri de botez reusite

Aveti de organizat botezul bebelusului, prima petrecere a celui mic? Va recomandam sa tineti cont de o serie de sfaturi utile inainte de a incepe sa trecem la fapte. Alegeti locuri cat mai prietenoase pentru copii, fiti organizati si informati si nu omiteti sa luati in calcul si tipul de petrecere pe care vreti sa il puneti in scena.

Cum alegem meniul pentru botez

De multe ori, informalitatea petrecerii de botez face ca meniul sa fie mult mai relaxat, mai variat decat la nunti si servit sub o forma lipsita de incorsetare precum bufetul suedez. Atunci cand optati pentru varianta aceasta neprotocolara va recomandam sa va asigurati ca zona in care va fi amplasata mancarea este suficient de larga pentru a evita formarea cozilor neplacute, dar si ca respectivul restaurant va avea capacitatea de a suplimenta aceste feluri de mancare daca au succes si daca se epuizeaza rapid.

Va oferim pachete personalizate, meniuri individuale, promotii si consultanta de specialitate pe tot parcursul desfasurarii evenimentului. Reteta evenimentului perfect poarta semnatura Restaurant Hotel Pacific Timisoara.

Galerie